Over Annemarie Scholten

Betrokken en doelgericht

Praktisch, (maatschappelijk) betrokken en doelgericht op een ondernemende en initiatiefrijke manier, dat is op mij van toepassing. Aandacht voor mensen staat voor mij altijd centraal. Als adviseur heb ik ruime ervaring op het gebied van het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en met een procesgerichte aanpak van gebiedsontwikkeling. Ik kan de juiste partijen bij elkaar brengen en deze verbinden aan het project.

”Annemarie is innovatief, doortastend en resultaatgericht. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan lastige klussen van A tot Z uitvoeren. Annemarie is een prettige ‘collega’ en een gesprekspartner op alle niveaus. Iemand die weet wat ze wil en afspraken altijd nakomt.”

Eddy Veenstra, directeur NV RENDO Holding
(samengewerkt in zijn functie als directeur Woningstichting SWZ Zwolle)

Sociaal zakelijk

_EVA7156Met mijn gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen bereik ik in een netwerk van vastgoedadviseurs evenveel als in een gemeentelijke of maatschappelijk organisatie. Ik streef ernaar de maatschappelijke resultaten te behalen waar opdrachtgevers als corporaties, zorginstellingen, particuliere initiatieven of gemeenten voor staan. Zonder daarbij de belangen van de bewoners/gebruikers en het financieel rendement uit het oog te verliezen.

Missie

Zorgdragen voor een goede leef- en werkomgeving wanneer mensen vanwege omstandigheden daar zelf niet in kunnen voorzien.

“Als ik Annemarie bel, weet ik zeker dat een project goed gerund wordt. Buiten het feit dat ze brede ervaring heeft, is ze betrokken, bevlogen, enthousiast en neemt ze haar werk serieus. Annemarie neemt de kleur aan van de organisatie, blijft binnen budget en denkt aan details. Als geen ander kan ze to the point aangeven wat de knelpunten zijn en geeft ze feedback. Ze is onze spiegel. Verder is Annemarie makkelijk in de omgang en communicatief sterk. Ook onze klanten zijn erg blij met haar. Kortom, ik zou haar zo aannemen.”

Alexander Macke, Manager projectontwikkeling de Goede Woning Apeldoorn
(samengewerkt in zijn functie als directeur Vastgoed Domijn en manager Projectontwikkeling bij Portaal Amersfoort)